Search

Radiotalasni lifting

Sinteza kolagena i elastina se tokom godina smanjuje, koža počinje da se opušta i da se pojavljuju prve bore. Takodje, velika variranja u telesnoj težini negativno utiču na kožu celog tela, uključujući i lice. Jedan od najefikasnijih nehirurških tretmana za zatezanje lica je radiotalasni lifting. On predstavlja primenu visoko frekventne struje u cilju stimulacije sinteze novog kolagena i elastina, a time postižemo efekat liftinga što se vidi odmah posle prvog tretmana. Energija radiotalasa se ravnomerno raspoređuje duž tretirane regije, dovodeći do njenog zagrevanja. Cilj tretmana je postići i održati odgovarajuću temperaturu na tretiranoj regiji. Važno je naglasiti da tretman ima kumulativno dejstvo, pa se pun efekat može sagledati tek nakon serije tretmana.

Može se tretirati lice, vrat, podbradak, dekolte, kao i regija oko oka. Tretman se radi na 5-7 dana, a optimalni rezultati se postižu serijom od 4-8 ponavljanja.

Jedina prepreka za izvođenje radiotalasnog liftinga je postojanje metala u zoni delovanja visokofrekventne struje.

Radiotalasni lifting je idealan za one koji žele da zategnu i učvrste kožu lica i vrata, a da to učine na jedan maksimalno komforan način.

Indikacije: nedostatak ravnoteže kolagena, smanjena elastičnost kože i čvrstina, pad tonusa, bore, znakovi fotostarenja kože, ožiljci, celulit i strije, opuštene podlaktice, butine, stomak i struk,opuštena i ravna zadnjica I višak masnog tkiva u oblasti struka.

Kontraindikacije: autoimune bolesti, kancerogena stanja, aritmije, dijabetes, epilepsija, upalna stanja kože (npr. herpes), povrede kože, pacemaker, metalni implanti u telu, osteoporoza, flebitis (venska bolest), trudnoća, psihički poremećaji, preosetljivost kože, stanje posle rendgen zračenja, poremećaj štitne žlezde I tuberkuloza pluća.

Sorry, the comment form is closed at this time.