Search

Presoterapija – aparaturna linfna drenaža

Tretmanom presoterapije, odnosno, aparaturnom limfnom drenažom postiže se efikasna detoksikacija organizma,poboljšavanje venske cirkulacije, ublažavanje otečenosti ekstremiteta, bolja ishrana tkiva, ublažavanje celulita i poboljšanje funkcije imunog sistema. Aparaturnom limfnom drenažom uspostavlja se bolja ravnoteža telesnih tečnosti i bolje opšte stanje organizma.

NEKOLIKO INFORMACIJA O LINFNOM SISTEMU

Limfni sistem se sastoji iz limfe, limfnih sudova i limfnih čvorova i ima ulogu da oslobađa organizam od štetnih materija. Takodje, transportuje određene supstance po organizmu i centar je imunog sistema koji štiti naš organizam od bolesti. Do smanjenog protoka limfe, može doći zbog smanjene fizičke aktivnosti ili dugog stajanja. Neki od problema do kojih dovodi slabija fukcija limfnog sistema su teški i otečeni ekstremiteti, glavobolja, manjak energije, nemogućnost gubljenja kilaže, podočnjaci, nadutost lica…

KAKO IZGLEDA PROCEDURA TRETMANA PRESOTERAPIJE?

Tretman traje od 30 do 45 minuta i potpuno je prijatan za klijenta. Presoterapija predstavlja jednu od najkomfornijih procedura u našem kozmetološkom centru. Aparat za presoterapiju osmišljen je u vidu odela koje klijent oblači na određene delove tela. Odelo u sebi ima posebno osmišljene komore za vazduh koje se naizmenično pune vazduhom stvarajući blagi pritisak na limfne čvorove i limfne sudove i ritmičnim kompresijama i dekompresijama vazduha dovodi do stimulacije cirkulacije limfe, ali takođe i venske cirkulacije.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI OD TRETMANA PRESOTERAPIJE?

Tretman presoterapije u kozmetičkom smislu koristi se kao moćno sredstvo u borbi protiv celulita. Tretman poboljšava tonus kože zbog boljeg protoka kiseonika, smanjuje otečenost i ubrzava proces mršavljenja poboljšanjem cirkulacije.

KOMBINACIJA SA DRUGIM TRETMANIMA

Aparaturnu linfnu drenažu možemo kombinovati sa drugim tretmanima, u seriji ili individualno. Najčešće ga kombinujemo uz anticelulit ili program za mršavljenje u koje ulaze kavitacija, elektrostimulacija mišića, tretmani u termo ćebetu.

KOME SE NE PREPORUČUJE TRETMAN

 Tretman Aparaturne limfne drenaže se ne preporučuje klijentima sa bolestima srca, maligna oboljnja, venska tromboza, proširene vene, infekcije kože, trudnoća, epilepsija, arterioskleroza.Uvek budimo odgovorni, kako prema sebi tako prema svojim klijentima. Iz tog razloga pre svakog tretmana u salonu Skin Expret klijenti popunjavaju upitnik na osnovu kojeg odredjujemo vrstu tretmana koji ćemo primenjivati.

Za zakazivanje i više informacija o ovom tretmanu pozovite nas na sledeće telefone:

  • +381 60 158 29 43
  • +381 60 158 29 45
 

Sorry, the comment form is closed at this time.