Search

Pedikir

Iako su najopterećeniji deo tela, stopala su veoma često zanemarena. Ona nose sav teret našeg tela, pružaju nam oslonac, a pod uticajem različitih spoljašnjih faktora dolazi do stvaranja promena na stopalima koja remete svakodnevne aktivnosti.

Usled konstantog pritiska, koža na stopalima nije u mogućnosti da se lepo ljušti kao na ostalim delovima tela, te se površinski sloj kože koji se sastoji od mrtvih ćelija, nagomilava i dolazi do stvaranja zadebljanja na koži.

U zavisnosti od stanja stopala, potreba i želja klijenata, u Skin expert centru u ponudi su estetski, medicinski i Spa pedikir. Za koji god tretman pedikira da se odlučite, Vaša stopala će biti negovana, a Vi ćete se osećati odmornije.

ESTETSKI PEDIKIR

Estetski pedikir podrazumeva odstranjivanje zadebljale kože stopala, obrađivanje nokatnih ploča i zanoktica i lakiranje noktiju po želji. Sprovođenjem estetskog pedikira postiže se nega i revitalizacija kože i noktiju stopala, i prevencija nastajanja problema.

MEDICINSKI PEDIKIR

Različite promene na stopalima kao što su žuljevi, kurje oči i urasli nokti zahtevaju posebnu negu i tretman. Pravilan pristup i uklanjanje nastalih promena je izuzetno važno. U većini slučajeva one su bolne, remete svakodnevni život, a usled neadekvatnog tretmana mogu dovesti do ozbiljnijih deformacija. Medicinski pedikir podrazumeva negu stopala, i pravilno tretiranje i uklanjanje nastalih promena.

SPA PEDIKIR

Pored estetske nege stopala, Spa pedikir predstavlja relaksirajući tretman u sklopu koga se koriste posebni preparati, i klijentu pruža maskimalno opuštanje uz masažu stopala. Prijatna atmosfera u našem Skin expert centru i ugodan tretman dovešće ceo organizam u ravnotežu.

Sorry, the comment form is closed at this time.