Search

Nadogradnja svilenih trepavica

Svilene trepavice danas predstavljaju veliku olakšicu u svetu makeup-a. Da li i Vi mrzite rano ustajanje pre posla kako biste se našminkale i izgledale sveže? Uz svilene trepavice se budite sređene, apsolutno svako jutro. Zaboravite na maskaru, crni trag ispod oka, kao i naporno skidanje iste svaki dan. Svilene trepavice će adekvatnim oblikom za svaku od Vas kao i tehnikom, istaći najlepše crte Vašeg lica. Dakle, kreon i maskara nam neće više biti potrebni. Dame koje jednom urade trepavice uvek će im se vraćati. U ponudi imamo dve tehnike, a to su 1:1 i ruski volumen.

 

Metoda 1:1

Medoda 1:1 predstavlja tehniku lepljenja jedne ekstenzije, odnosno veštačke dlake na vašu prirodnu. Ova tehnika je pogodna za dame koje imaju guste trepavice, ali žele da istaknu njihivu dužinu. U zavisnosti od toga da li imate spuštene kapke, kose ili okrugle oči? Vaš tehničar će Vam kod metode 1:1 predložiti najadekvatniji oblik kako bi se korigovali nedostaci, a istakle Vaše prirodne crte lica.

 

Tehnika ruski volumen

Ruski volumen tehniku koju naši klijenti vole iz razloga što se koriste ultra tanke dlačice koje se kreću od 0.05mm do 0.07mm. Na jednu Vašu prirodnu dlaku lepi se snop od 3 do 9 dlačica, u zavisnosti od željenog volumena. Lepeze Vašem oku mogu dati prirodan do ekscentričan izgled, odluka je na Vama. Zabluda kod ruskog volumena jeste da je on neprirodna tehnika svilenih trepavica. Mi tome kažemo jedno veliko NE! Ruski volumen može izgledati prirodno, odluka je na Vama. Ova tehnika je pogodna za dame koje imaju prirodno retke ili kratke trepavice. Žele gušći izgled trepavica. Za ekscentričniji izgled ovu tehniku možemo primeniti i kod prirodno gustih trepavica. Što da ne?

Za obe tehnike možemo reći da se korekcija radi za dve do tri nedelje. U zavisnosti od spoljašnjih uticaja, kod svakoga je različito. Svi smo bili u prilici da vidimo kako otpada naša prirodna trepavica, što se dešava svaki dan. Tako će i ekstenzija zajedno sa Vašom dlakom, u zavisnosti od faze rasta u kojoj je dlaka, otpasti u jednom trenutku. S obzirom na to da svako od nas na oku ima dlačice različitih dužina, možemo zaključiti da su one u različitim fazama rasta. U zavisnosti u kojoj su fazi rasta Vaše trepavice, zavisi da li ćete korekciju odraditi na dve ili tri nedelje. Takođe, sauna nije baš dobar prijatelj. Kada uradimo svilene trepavice 24h se ne smeju kvasiti. Ulje kao i ostali masni preparati su neprijatelji prirodnih trepavica. Nakon 24h trepavice smeju normalno da se umivaju. Za to ćete koristiti penu ili nežni gel za umivanje. Naglašavamo da je higijena jako bitna. Svilene trepavice predstavljaju strano telo za oko. Na oku se, ukoliko ne vodimo računa o higijeni mogu nakupljati razni mikroorganizmi. Uz svaku korekciju dobijate češalj za trepavice koji ćete koristiti svako jutro, kako biste raščešljali svaku dlačicu i doveli je na svoje mesto.

 

Zablude o svilenim trepavicama

Svilene trepavice nisu napravljene od svile, kao ni od prirodne dlake. Taj naziv su dobile jer je osećaj pod prstima kada ih dodirnemo nežan i mek kao svila. Kada bismo na naš dlan lepili dlačice, takođe prirodnog porekla, morali bismo svaki dan da ih tretiramo. Prirodna dlaka posle određenog vremena postaje ravna, a ne želimo dodatni posao.

Sorry, the comment form is closed at this time.