Search

Hollywoodski tretman kiseonikom

Hollywoodski treman čistim kiseonikom – Oksigenoterapija predstavlja primenu čistog kiseonika u tretmanu lica, vrata i dekoltea. Ovim tretmanom se povećava nivo kiseonika u ćelijama i tkivu. Tretman podrazumeva primenu pilinga koji ima za cilj da odstrani mrtve ćelije i pripremi je za dalji tok tretmana. Uživanje se nastavlja kroz masažu sa specijalno dizajniranim preparatom koji sadrži kompleks sastojaka koji omogućavaju dugotrajno snabdevanje svih ćelija kože kiseonikom. U samom tretmanu kiseonik se aplikuje pomoću tri mlaznice i kiseonik maske. Jedna mlaznica sa čistim kiseonikom u vidu suve kupke, druga u vidu vlažne kupke, treća sa koktelima anti – age seruma koji se mešaju sa čistim kiseonikom i pod pritiskom aplikuju na kožu. Tretman se završava sa ekskluzivnom maskom sa algama, čije desjtvo povećavamo aplikacijom kiseonik maske,

Usmeravanjem kiseonika pod pritiskom vrši se fina masaža površinskih slojeva kože što dovodi do poboljšanja dotoka krvi i bolje oksigenacije tkiva.

Hollywoodski tretman Dermo oxy aparatom izuzetno je popularan jer brzo popravlja strukturu kože i neinvazivan je. Za instant sjaj i lepotu kože kiseonik tretman je broj jedan naročito pred specijalne događaje. Primenom ovog tretmana kao i produžene kućne nege postiže se regeneracija kože, stimulacija sinteze kolagena, koža postaje čvršća, lepša i mlađa. Dubina bora se smanjuje. Idealan je u kombinaciji sa hemijskim pilingom.

Kome je namenjen Hollywoodski treman?

Hollywoodski treman odgovara svim tipovima kože, a posebno se preporučuju kod senilnoatrofične kože, kože sa hiperpigmentacijama, fotoostarele kože, kože sa oslabljenom cirkulacijom, rozaceea, pušačke kože. Ovim tretmanom se ishranjuju ćelije kože, stimuliše se njihov metabolizam, sinteza kolagenih vlakana, poboljšava se cirkulacja, hidratacija kože. Mogu se izvoditi samostalno ili u sklopu bioloških tretmana, pojedinačno ili u seriji tretmana. Terapija kiseonikom nije samo savremena terapija u otklanjanju bora već je ona značajno terapijsko sredstvo u tretmanu aknuozne kože. Može se koristiti u procesu oporavka kože nakon dermoabrazije i hemijskih pilinga, kako bi se koža što pre oporavila i kako bi ste se klijenti što pre vratili svakodnevnim aktivnostima.

Sorry, the comment form is closed at this time.