Search

HIFU tretman

HIFU TRETMAN – neinvazivni Face&Body lifting za vidljivo podmladjenu kožu! Nova tehnologija fokusiranog ultrazvuka koja koristi toplotnu energiju za stimulisanje i obnavljanje kolagena kože i na taj način poboljšava i obnavlja strukturu kože.

Šta je HIFU tehnologija?

Reč je o tehnologiji fokusiranog ultrazvučnog talasa koji u koži stvara mikrokoagulacije na SMAS strukturi (površinski mišićni sloj) zateže kožu istovremeno stimulišući proizvodnju novog kolagena, što kožu dodatno učvršćuje.

Visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk – HIFU direktno isporučuje toplotnu energiju kože i time poboljšava strukturu kože. Tako postiže rezultate zatezanja lica bez ikakvih invazivnih operacija ili injekcija. Dodatni bonus ove procedure je da nema prekida, a isto tako radi jednako dobro za klijente svih boja kože, za razliku od laserske i IPL tehnologije.

Dve ključne tačke u tretmanima zatezanja lica:

1 DUBINA

2 TEMPERATURA

Od plitkih prema dubokim strukturama, lice je podeljeno na : epidermis, dermis, podkožnu mast, površinski sloj, mišiće i kosti. Tradicionalna operacija zatezanja lica služi za zatezanje površinskog sloja lica, postizanje efekta zategnutosti podizanja kože lica, sada korišćenjem HIFU neinvazivnih metoda može se lako postići neverovatna dubina tretmana.

Zašto je HIFU tretman bolji od drugih?

Dubina tretmana HIFU tehnologije je 1,5mm- 4,5mm. Pored toga što deluje na površinska vlakna HIFU terapija može delovati i na dubljem površnom sloju mišića, ključnoj tački tradicionalne operacije “Face liftinga“. Zbog toga HIFU je pomerio granicu i prvi je neinvazivni tretman površinskog sloja lica. Svaka pojedinačna energetska tačka pod kožom može da postigne temperaturu od 65 do 75 stepeni, i najjača je temperatura kod neinvazivnih metoda za zatezanje kože.

Prednosti HIFU aparata:

Ima tri glave (1,5mm 3mm 4,5mm) koje precizno deluju na različitim dubinama kože. Energija preskače sloj epiderma i neoštećuje ga. Proizvodi termički efekat na kožna vlakna kolagena i stimuliše sloj masti i površni sloj lica. Rezultat je mnogo bolji nego kod zagrevanja. Koža će biti podignuta i zategnuta u isto vreme, a efekat će trajati od 12-24 meseci. Nema postoperativnog perioda i klijent se može odmah vratiti svojim redovnim obavezama

Rezultati: redukuje bore oko čela, očiju, usana, podiže i zateže obraze, poboljšava elastičnost i zategnutost kože, poboljšava konture brade i smanjuje izražene linije oko brade, zateže kožu čela i podiže liniju obrva, poboljšava izgled kože čini je mekom i glatkom, ostranjuje bore sa vrata i sprečava izgled starenja.

Sorry, the comment form is closed at this time.