Search

Epilacija

KAKO RADI?

Diodna laser tehnologija za depilaciju bazira se na odabranoj dinamici svetlosti i toplote. Laser prolazi kroz površinu kože da bi stigao do korena folikula dlake. Laserski aparat 3XD FUSION koristi tri talasne dužine: 755 nm/ 808 nm/ 1064 nm. Talasna dužina 808nm je posebno efektivna na melanocite folikula dlake, bez oštećenja okolnog tkiva, jer se koherentno lasersko svetlo precizno usmerava. Stablo dlake i folikuli unutar melanina mogu apsorbovati laserski talas i pretvoren u toplotu, na taj način povećavajući temperaturu samih folikula. DIODNI LASER 3XD FUSION sa tri talasne dužine istovremeno omogućava efektivno uklanjanje standardnih (808nm- diodni), zatim veoma svetlih (755nm- aleksandrit laser) i veoma tamnih i debelih dlaka (1064nm Nd:yag).

PRINCIP TRETMANA

Trajna epilacija diodnim laserom se zasniva na selektivnoj dinamici svetlosti i zagrevanja. Laserski zrak prolazi kroz površinu kože i dopire do korena folikula dlake; svetlost se može apsorbovati i pretvoriti u toplotno oštećeno tkivo folikula dlake, tako da se predeo gubitka dlake regeneriše bez oštećenja okolnog tkiva. Blag bol, laka procedura korišćenja, najbezbednija tehnologija za trajnu epilaciju.

PREDNOSTI EPILACIJE SA 3 TALASNE DUŽINE

Ø Osmišljen tako da se može tretirati čak i veoma osetljiva koža, diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je pouzdano efikasan i preporučuje se za tretman na bilo kom delu tela.

Ø Bez obzira na kom se tipu kože primenjuje ostvaruju se maksimalni rezultati zbog njegovog kontrolisanog laserskog snopa.

Ø Diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom.

Ø Velika prednost ovog diodnog lasera je ta što se dlake posle tretmana sa njim uklanjaju na duži vremenski period za razliku od drugih tretmana epilacije.

Ø Njegova prednost je I ta što zbog velike gustine energije koju emituje omogućava uklanjanje upornih dlaka, tankih dlaka I veoma svetlih dlaka.

REZULTATI

Rezultat laserske depilacije zavisi od fototipa, veličine i pigmentacije dlake, i od njene faze rasta na tretiranoj oblasti. Zadovoljavajućim rezultatima smatramo kada se posle šest / osam tretmana može videti 80% smanjenja neželjenih dlačica. Posle toga, možda će biti neophodno uraditi povremene popravke ali ovo zavisi od fiziološkog odgovora klijenta. Generalno govoreći, dlačice koje ne odreaguju u potpunosti pretvaraju se u tanko vlasište vidljivo samo pri osvetljenosti. Laserska depilacija ostavlja kožu mekanom i sjajnom.

Tehničke karakteristike:

Tip lasera:
Diodni laser sa tri talasne dužine
Talasna dužina lasera:
755 nm/ 808 nm/ 1064 nm
Tačka laserske obrade:
12 x 18 mm
Veličina LCD ekrana:
10,4 inča
Trajanje impulsa:
5 – 400 ms (podesivo)
Gustina energije:
1 – 120 J/ cm2
Frekvencija impulsa:
0,5 – 12 Hz
Sistem hlađenja:
Hlađenje u zatvorenom ciklusu, kontaktno hlađenje glave lasera je 0 – 5 C
Napajanje:
230V ±23V, 50Hz, 10A
Snaga aparata:
2000 W
Težina:
88 kg
Dimenzije:
600mm ×510mm ×1220mm (D׊ ×V)

Sorry, the comment form is closed at this time.